nieuws

Evil Rabbit Records, ons onafhankelijke label voor oorspronkelijke hedendaagse jazz en geïmproviseerde muziek, bestaat in december 2 jaar. In onze korte geschiedenis hebben we inmiddels 8 produkties uitgebracht die door de binnen- en buitenlandse pers lovend zijn ontvangen. De complete catalogus is te zien op www.evilrabbitrecords.eu. Niet alleen wordt enthousiast gereageerd op de muziek, ook het onderscheidende hoesontwerp en de foto’s worden geroemd. Op 12 december a.s. zijn we aanwezig op de informatiemarkt van de Dutch Jazz Meeting in het muziekgebouw aan ‘t IJ.

kerstactie
Tot en met 31 december kunnen onze CD’s worden besteld voor de aanbiedingsprijs van € 15,- inclusief verzendkosten (normale prijs € 18,50 inclusief verzending). Bij aanschaf van 3 CD’s of meer zelfs nog voordeliger: € 12,50 per CD inclusief verzendkosten. U kunt CD’s direct bij ons bestellen via email of via onze distributeur www.subdist.com. Bestelde CD’s worden direct verstuurd als het geld op onze rekening staat.

2009

In het voorjaar van 2009 verschijnt de CD Windfall van Ab Baars en Meinrad Kneer. De afrondende opnames voor deze produktie vinden in december plaats in het akoestisch magnifieke Bethaniënklooster. Het belooft een prachtige CD te worden. Improvisaties op het scherpst van de snede, helder, dwars en authentiek. In dezelfde periode verwachten we The Munderkingen sessions, part 2. Nieuwe duo opnames van Albert van Veenendaal en Meinrad Kneer. Concertregistraties van de tweede serie concerten van Olthuis & van Veenendaal met gasten worden eind volgend jaar verwacht. Op The Mystery of Guests II zullen o.m. Paul Pallesen, Kristina Fuchs, Jodi Gilbert, Ernst Reyseger, Felicity Provan, Martin van Duynhoven en Alan Purves te horen zijn.

herpersing

Predictable Point of Impact, de bejubelde CD van Veenendaal/Kneer/Sun, (zie recensies op de website) is aan een herpersing toe. Er zijn nog enkele exemplaren verkrijgbaar. Wij verwachten de tweede persing rond maart 2009

err_04

nieuwsbrief

Via deze nieuwsbrief willen we geinteresseerden in ons label 3 tot 4 keer per jaar op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Houdt u de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen, recensies etc.

Wilt u deze nieuwsbrief niet ontvangen, stuurt u dan een berichtje naar ons emailadres, dan wordt u van de adressenlijst gehaald.

Met hartelijke groet,

Meinrad Kneer, Albert van Veenendaal,
Lysander le Coultre (ontwerp),
Monique Besten (foto’s)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *